Brillen bij André De Klerk

Van vrijwel onzichtbare brillen tot aan echte opvallers, bij André de Klerk is er een zeer ruim aanbod aan brillen verkrijgbaar.

Op een aantal merken zijn we wel heel erg trots en presenteren we hieronder graag aan u!

Brillen leuke goedkope Bergeijk Opticien

Een greep uit ons aanbod:

MATTTEW BRILLEN OPTICIEN ONLINE ANDRE KLERK BERGEIJK

Matttew

MATTTEW is designkunst. Een eenvoudig voorwerp wordt vastgelegd in de tijd. Vandaag, morgen, nadien… Brillen die hun zuiverheid, hun stijl, hun originaliteit behouden.

Prada

Prada is een Italiaans fashionlabel dat ook in brillenland zijn plek heeft bemachtigd. Prada brillen hebben een hoog fashion-gehalte met een tintje ‘Italiano’.  De collectiek kenmerkt zich als pure klasse!

Rodenstock

Alleen Rodenstock maakt zowel brillenglazen als monturen. De voordelen daarvan zijn direct zichtbaar: persoonlijk maatwerk met perfect design en hoogwaardige materialen. Een geweldige combinatie van ervaring en innovatie, van tijdloze moderne monturen en optimale functionaliteit.

CARVEN BRILLEN MODE DAMES FASHION OPTICIEN

Carven Eyewear

Al sinds 1945 is Carven een beroemd begrip in de Franse fashion-industrie. Vanaf 2016 heeft Carven ook een modern-chique eyewear lijn. Gericht op de modebewuste vrouw die op zoek is naar accessoires waarmee ze zich kan onderscheiden!

SUPERDRY BRILLEN OPTICIEN BERGEIJK ANDRE KLERK STOER

SUPERDRY

“Vintage met een industriële look”. Zo kan het jonge Britse merk SUPERDRY het beste worden omschreven. Een fris en stoer jongerenmerk wat met name bekend is van de kleding waar je op straat niet om heen kunt.

Silhouette chique brillen opticien kwaliteit bergeijk andre klerk

Silhouette

Stijlvolle, elegante en subtiele monturen sieren de Silhouette collectie. Lichtgewicht, maar van zeer hoge kwaliteit.

Silhouette gaat ervan uit dat de schoonheid niet verborgen moet worden achter een bril, maar juist zoveel mogelijk gezien moet worden.

MEXX brillen betaalbaar goedkoop opticien bergeijk andre klerk

Mexx

De brillen van Mexx stralen een perfecte mix van brutaliteit en mode uit met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Mexx staat volledig voor de spirit van de nieuwe generatie, een positieve blik op de wereld.

André De Klerk Opticien Goed Merk Ogen Bergeijk

Esprit

De Esprit brillencollectie is net als de andere producten van het merk gebaseerd op de zonnige Californische manier van leven: plezier, vriendschap en levenslust komen er op allerlei manieren in terug!

Met oog op de laatste trends wordt deze kwalitatief hoogstaande collectie voor zowel heren als dames vervaardigd. Esprit brillen zijn voor het hele gezin!

Andre De Klerk Multi Focus Game