Uw ogen, onze zorg

Het is aan te raden om uw ogen minimaal 1 keer per jaar te laten meten. Wanneer u met een verminderd zicht rondloopt (wat u niet altijd door heeft), is de kans op een verdere verslechtering alleen maar groter.

Bovendien bestaat de kans (meer vanaf middelbare leeftijd) dat er een oog-aandoening ontstaat. Door deze vroegtijdig te signaleren, kan schade worden beperkt en zelfs blindheid voorkomen worden.

Zorg ogen optometrist opticien bergeijk goed andre klerk

De EasyScan test

Naast een reguliere oogmeting kunt u bij André De Klerk Opticiens een veel diepgaander oogonderzoek ondergaan. Met behulp van de innovatieve ‘EasyScan’ kunnen we diep in uw oog kijken. Met dit oogonderzoek is het mogelijk om oog-aandoeningen als glaucoom, staar, maar ook bepaalde typen diabetes te constateren. Door een snelle behandeling kan de schade aan uw ogen beperkt blijven!

Mocht er iets uit het onderzoek komen wat niet met een kijk-oplossing kan worden verholpen, dan verwijzen wij u direct door naar de oogarts.

EasyScan Oog zorg optometrist opticien Bergeijk Andre Klerk

Het onderzoek is volledig pijnloos. Met de zogenaamde ‘Scanning Laser Ophtalmoscope (SLO) technology’ wordt er in uw oog gekeken. Het grote voordeel van de scan is dat vooraf uw ogen niet gedruppeld hoeven te worden en er dus ook geen bijwerkingen zijn.

U kunt direct zélf weer naar huis rijden.